Over ons

Nieuwe Markt, eerst gewijd aan high-tech producten, is gewijd aan betaalbaar online winkelen en blijft zich vandaag diversifiëren om de beste aanbiedingen te bieden voor een steeds breder scala aan producten en diensten. De opening van zijn markt heeft de reikwijdte van zijn aanbod verder versterkt.

Nieuwe Markt, waar 500 mensen werken, is sinds de oprichting in Reims. De organisatie is gebaseerd op een van de grootste logistieke platforms voor e-commerce in Frankrijk. Alle lichte producten worden opgeslagen in 90.000 m2 van een enkel logistiek platform gebouwd in het industriële gebied. Het bevindt zich in de buurt van belangrijke communicatieroutes en combineert de logistieke mogelijkheden van Nieuwe Markt met een verwerkingskracht van meer dan 1.000 pakketten / dag.

 

U vindt in onze internationale online winkel, Nieuwe Markt, alle computerapparatuur (laptops, tablets, laptop, games) die is aangepast aan uw behoeften. Asus, Samsung, Apple … de grootste merken laten u profiteren van hun expertise. Ontdek ook de telefoons van merken (HUAWEI, SAMSUNG, APPLE), luxe en meerdere aanbiedingen tegen lage prijzen. Je vindt ook de tv van je dromen met onze selectie.

 

Nieuwe Markt biedt u magnetrons of mini-ovens, koelkasten, wijnkelders, kookrobots. Alle dagelijkse producten zitten in ons universum voor huishoudelijke apparaten. Nieuwe Markt biedt de beste merken: Samsung, Indesit of Whirlpool. Het is aan jou om het perfecte product te vinden dat in je keuken past.

Laat u dus verleiden door de online winkel Electros Market, het universum.

Dankzij ons baanbrekende werk zijn we er trots op meer dan 100.000 tevreden klanten te hebben. We leveren elke dag producten in veel Europese landen. Om altijd de beste aanbiedingen voor onze klanten te garanderen, werken we voortdurend aan verbetering van onszelf en bieden we onze services in verschillende talen aan. 9000 artikelen worden permanent opgeslagen in ons elektronische centrum in Duinkerken, om u snelle levertijden te garanderen.

mobiel kopen, computerwinkel, computer, toestel, huishoudelijke apparaten, elektronisch, notitieboekje, gegevensverwerking, smartphone, smartphone, computerproducten, mobiel, uitrusting, computer kopen, wandelschoenen toe

mobiel kopen, uitrusting, computer kopen, wandelschoenen toe

mobiel kopen, computerwinkel, computer, toestel, elektronisch, notitieboekje, gegevensverwerking, computerproducten

mobiel kopen